Shenzhen New Gaopin Sports Goods Co,Ltd

Shenzhen New Gaopin Sports Goods Co,Ltd

sales03@newgaopin.com

86--13632948614

Shenzhen New Gaopin Sports Goods Co,Ltd
HomeNyheterUtforske fremtiden til torvinnfylling utover smule gummi

Utforske fremtiden til torvinnfylling utover smule gummi

2023-10-11
Innføringen av torvsystemer på 1960 -tallet markerte et banebrytende øyeblikk i friluftsliv, og revolusjonerte atletiske felt og landskap over hele USA. Med reduserte vedlikeholdskrav sammenlignet med naturlig gress, tilbød disse innovative systemene et nøye nivået og pent kuttet alternativ. Akkurat som teknologien har avansert siden 1960 -tallet, har imidlertid utviklingen av torvsystemer.
artificial grass drain water
I de første dagene av torv støttet ingen utfylling av torvfibrene og idrettsutøverne på banen. Det var først på 1980 -tallet at grunnleggende sandfylling ble introdusert, og utviklet seg senere til gummisandblandingen, som fortsatt er den vanligste utfyllingen som ble brukt i dag.

Innovasjon kjenner ingen grenser, og torvsystemer er intet unntak. I stadig å søke å forbedre torvesystemer og deres ytelse over tid, utforsker bransjeeksperter kontinuerlig nye, innovative produkter for å forbedre spilleopplevelsen.

Et område med spesiell spenning og innovasjon er utfyllingsmaterialet som brukes i torvsystemer. Historisk sett har "smule gummi" vært det primære valget, bestående av strimlet gummi, ofte avledet fra kasserte dekk. Selv om det er kostnadseffektivt og lett tilgjengelig, har den ulemper, inkludert temperaturen på varme dager, lukten av gummi som intensiveres med varme, og det fine støvet som produseres når gummipartiklene går i stykker.

Betydningen av utfylling i torvsystemer

Det som går i torvet ditt betyr noe, og det betyr mye. Ved å trekke på over fire tiår med erfaring, har vi banebrytende alternativer til å smule gummi utfylling for atletiske felt, lekeplasser, parker og bakgårder. For kunder som søker en annen opplevelse, tilbyr vi alternativer med innebygde antimikrobielle midler, jevn ytelse, gjenbrukbarhet, lite støv og temperaturreduserende egenskaper.

Hvorfor Amerika tenker utover smuldyrgummi for sports- og landskapsgravesystemer

1. Ingen ubehagelig lukt: Våre alternativer for torvinnfylling er laget av trygge og naturlige materialer som ikke gir sterk lukt med stigende temperaturer. I motsetning til smule gummi, noe som er beryktet for sin skarpe dekklukt som intensiveres med varme, holder utfyllingen vår luften frisk.

2. Kjøligere lekeoverflate: Ikke underkaste idrettsutøvere, barn eller kjæledyr for å svike varme fra en smule gummioverflate. Med temperaturer på vei opp, søker felteiere løsninger for å bekjempe varmen. Innfyllingen vår er konstruert for å absorbere mindre varme, takket være den lette fargen og naturlig avkjølende materialer, noe som sikrer en behagelig spilleflate selv på de varmeste dagene.

3. Ren og organisk: Organisk og ren utfylling er en spillbytter. En typisk fotballbane ved bruk av smuldyr gummi torvinnfylling omfatter anslagsvis 20 000 grunnlag, brukt bildekk fra forskjellige produsenter, hver med forskjellige kjemikalier. Vi tror de beste utfyllingene er de som er spesielt produsert for å være en del av det syntetiske torvesystemet. Denne tilnærmingen lar oss kontrollere produksjonen fra start til slutt, og sikre sikkerhet, renslighet og miljøforvaltning for lavt vedlikehold, langvarig, rene torvsystemer.
artificial grass
Når vi beveger oss inn i fremtiden, viser å utforske alternative utfyllingsmaterialer en forpliktelse til å forbedre sports- og landskapsgrasopplevelsen. Med fokus på innovasjon og ytelse fortsetter industrien å utvikle seg, og tilbyr tryggere, kjøligere og mer bærekraftige alternativer utover smuldyrgummi.
HomeNyheterUtforske fremtiden til torvinnfylling utover smule gummi

Hjem

Product

Phone

Om oss

Forespørsel

Vi vil kontakte deg umiddelbart

Fyll ut mer informasjon slik at det kan komme i kontakt med deg raskere

Personvernerklæring: Ditt personvern er veldig viktig for oss. Vårt selskap lover å ikke røpe din personlige informasjon til noen ekspanien til de eksplisitte tillatelsene dine.

Sende